HTML

Tippek és trükkök

Az életben fontos a tudatosság, így csak ritkán érdemes tippelni és trükközni. A döntések előtt mindenképpen/talán érdemes benézni ide.

Friss topikok

  • SwordFish: Nem lessz folytatva? (2013.12.07. 12:37) A forgatókönyvírás alapjai
  • Little_big_man: @pelineke19: A magam részéről minden este, közvetlenül a nyugovóra térés előtt elolvasok 1-3 fejez... (2012.04.12. 01:46) Hogyan készítsünk e-könyvet?
  • Little_big_man: 2. rész vidám, nyerni, vendég, újság, térd, pohár, nagy, szerencsét kívánni, fontos, szürke, csop... (2012.04.12. 01:37) Nemere szerint a világ
  • Little_big_man: Ajánlható linkek a témában: www.sorkollektor.hu www.aeco.hu/sorkollektor-keszitese-hazilag www.so... (2012.03.24. 18:25) Sörös játékok
  • Little_big_man: @Ivanhoe: Sokkal radikálisabb megoldásokkal is találkoztam már az interneten. Például egy anya a h... (2012.03.08. 14:46) Tanuljunk meg főzni!

Sportfogadás a karosszékből

2012.04.12. 18:21 Little_big_man

 A sportfogadást rengeteg sztereotípia lengi körül, csakúgy, mint a legtöbb szerencsejátékot. Az egyetlen különbség például a sportfogadás és a póker között az, hogy előbbiből nem lett olimpiai sportág. Mondjuk érdekesen hatna, ha a fogadás az ötkarikás játékok között szerepelne, és győztesnek a végén azt kiáltanák ki, aki a legtöbbet kaszírozta be az aktuálisan futó olimpiai számok közben. Mindenképpen a becsületes sportélet abszolút végét jelentené az ötlet megvalósítása, de  ebben a helyzetben felesleges irracionális találgatásokba bocsájtkozni. Maradjunk a kaptafánál, az online sportfogadásnál.

A bejegyzés apropója egy nagyon durva részrehajlás egy, a piacon szereplő cég irányába, de mi mást is tehetnék? Ugyanis annyira innovatív a technikája, hogy érdemes egy kis reklámot kerítenem neki, még ha ezért külön díjazásban nem is részesülök. A különlegesség abban rejlik, hogy nem a minket kifosztani akaró bankok ellen játszunk, hanem a minket szintúgy kifosztani akaró többi játékos ellen. Kardinális differenciát itt az jelent, hogy a "többi játékos" között több a hozzá nem értő, míg a bukmékerek egytől egyig vérprofik.

Rejthet e lehetőséget magában ez a koncepció? Mindenki döntse el önállóan! :)

Szólj hozzá!

Címkék: pénzkeresés szerencsejáték

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekestrukkok.blog.hu/api/trackback/id/tr334392954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása