HTML

Tippek és trükkök

Az életben fontos a tudatosság, így csak ritkán érdemes tippelni és trükközni. A döntések előtt mindenképpen/talán érdemes benézni ide.

Friss topikok

  • SwordFish: Nem lessz folytatva? (2013.12.07. 12:37) A forgatókönyvírás alapjai
  • Little_big_man: @pelineke19: A magam részéről minden este, közvetlenül a nyugovóra térés előtt elolvasok 1-3 fejez... (2012.04.12. 01:46) Hogyan készítsünk e-könyvet?
  • Little_big_man: 2. rész vidám, nyerni, vendég, újság, térd, pohár, nagy, szerencsét kívánni, fontos, szürke, csop... (2012.04.12. 01:37) Nemere szerint a világ
  • Little_big_man: Ajánlható linkek a témában: www.sorkollektor.hu www.aeco.hu/sorkollektor-keszitese-hazilag www.so... (2012.03.24. 18:25) Sörös játékok
  • Little_big_man: @Ivanhoe: Sokkal radikálisabb megoldásokkal is találkoztam már az interneten. Például egy anya a h... (2012.03.08. 14:46) Tanuljunk meg főzni!

Szerencséből üzlet - így alapíts lottózót

2012.03.27. 14:26 Little_big_man

Bejegyzésről bejegyzésre haladva, egyre inkább kitűnik, hogy a szerencsefaktor letűnőben van a palettáról. Ezt a problémát, jó szanitéc módjára, egyetlen és merőben precíz sebészi vágással helyrehozom. És az öltés sem akármilyen, hiszen egy pompás cikk formájában ad számot a mázlis élet racionális megközelítéséről.

www.fortunaweb.hu

Nincs könnyű dolga annak, aki az SzZrt. értékesítési partnere kíván lenni, a cég ugyanis szigorú feltételek alapján válogat a jelentkezők közül.
 

A Szerencsejáték Zrt. jelenleg több, mint négyezer értékesítőhelyen üzemeltet lottóterminált. A lottózók nagyjából felét vállalkozók működtetik, jutalékos rendszerben. A jutalék mértéke változó, de gépi játékok esetén általában a részvételi díj 5,5%-a, kaparós sorsjegyeknél pedig az eladási ár 9%-a. Az SzZrt. bizonyos időszakonként minősíti partnereit, és ez alapján a jutalék akár egy százalékkal is változhat.

Az SzZrt. minden partnerétől fedezetet kér a termékeinek forgalmazásából származó bevétel biztosítékául. A fedezet a vállalkozó egy heti gépi átlagárbevételének megfelelő összeg (beleértve a kaparós sorsjegy és jegyértékesítést is), amit a területi igazgatóság határoz meg, a mindenkori várható forgalom függvényében. A fedezet összege általában minimum kétszázezer forint. A bankszámlán folyamatosan a heti forgalommal arányos összeget kell tartani.

Minél többféle szolgáltatást nyújt egy üzlet, annál nagyobb lesz a forgalma, ezért érdemes bővíteni a kínálatot - hírlapot, üdítőt, édességet, feltöltő kártyát árusítani. Egy kis lottózó bruttó kétmillió forint forgalmat is produkálhat hetente.

Lottózó alapításakor nagyobb költséget az üzlethelyiség berendezése, bérleti díja, rezsije, vagyonbiztosítása, a működtetéséhez szükséges hatósági engedélyek, az erkölcsi bizonyítvány és a bankszámlanyitás, valamint a bevétel biztosítékául szolgáló fedezet jelent.

Ennek ellenére nincs könnyű dolga annak, aki az SzZrt. értékesítési partnere kíván lenni, a cég ugyanis szigorú feltételek alapján válogat a jelentkezők közül. Lényeges elvárás, hogy az értékesítőhely jól megközelíthető, forgalmas helyen, a már működő üzletekhez képest az SzZrt. területi igazgatósága által optimálisnak tartott távolságra helyezkedjen el, belső kialakítása pedig garantálja a biztonságos árusítást, a segédszelvények kulturált kitöltésének lehetőségét (pult, asztalok és székek), valamint az eredményközlő- és más információs eszközök elhelyezését. Technikai megoldástól függően további követelmény lehet az adatátvitelt biztosító antenna engedélyezési- és bérleti díjának megfizetése. Az SzZrt. ezen kívül elvárja a terminálok zavartalan működéséhez szükséges folyamatos áramellátást, valamint a legalább tizennyolc Celsius fokos hőmérsékletet.

A játékok feladásához használt online terminált és az adatátvitelhez szükséges kommunikációs kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. térítésmentesen biztosítja, a forgalmazást azonban csak egy ötnapos terminálkezelő tanfolyam elvégzése majd sikeres vizsga után kezdheti meg a vállalkozó.
Az SzZrt. területi képviselői a potenciális helyszínek felmérése után, a terület lefedettsége és a várható forgalom alapján engedélyezhetik terminál kihelyezését. Ha a területi igazgatóság - üzletpolitikai szempontok mérlegelését követően - a telepítés mellett dönt, és a potenciális partner maradéktalanul eleget tesz az elvárt feltételeknek, sor kerül az értékesítési szerződés megkötésére.

Szólj hozzá!

Címkék: pénzkeresés szerencsejáték

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekestrukkok.blog.hu/api/trackback/id/tr504343558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása