HTML

Tippek és trükkök

Az életben fontos a tudatosság, így csak ritkán érdemes tippelni és trükközni. A döntések előtt mindenképpen/talán érdemes benézni ide.

Friss topikok

  • SwordFish: Nem lessz folytatva? (2013.12.07. 12:37) A forgatókönyvírás alapjai
  • Little_big_man: @pelineke19: A magam részéről minden este, közvetlenül a nyugovóra térés előtt elolvasok 1-3 fejez... (2012.04.12. 01:46) Hogyan készítsünk e-könyvet?
  • Little_big_man: 2. rész vidám, nyerni, vendég, újság, térd, pohár, nagy, szerencsét kívánni, fontos, szürke, csop... (2012.04.12. 01:37) Nemere szerint a világ
  • Little_big_man: Ajánlható linkek a témában: www.sorkollektor.hu www.aeco.hu/sorkollektor-keszitese-hazilag www.so... (2012.03.24. 18:25) Sörös játékok
  • Little_big_man: @Ivanhoe: Sokkal radikálisabb megoldásokkal is találkoztam már az interneten. Például egy anya a h... (2012.03.08. 14:46) Tanuljunk meg főzni!

Az eltitkolt titok

2012.03.22. 17:22 Little_big_man

Manapság még a csapból is a materializmus folyik, és a transzcendens világ(ok) teljes mértékben perifériára került(ek). A helyzet vitathatatlan: elfelejtettünk szellemi életet élni. Természetesen ez a ráhatás bennem is kialakított egy erős szkepticizmust mindenféle megfoghatatlan természetű hipotézissel szemben. Azt gondolom, ezzel alapból nincs is semmi baj, hiszen a kételkedés gondolkozást feltételez. És néha szeretem azt hinni, hogy tudok gondolkozni.... hinni mindenesetre szabad, igaz?

Pár hónappal ezelőtt azonban egy számomra nagyon kedves személytől kaptam egy ajánlást, ami egy filmre volt hivatott mutatni. Kapva kaptam az alkalmon, és megnéztem. Rengeteg kifejezés keringett bennem a megtekintése utána, a felét talán nem is értettem. Összességében azt tudom mondani, hogy a racionális felem győzött, de motiváció szempontjából tökéletes adalékot találtam. A végén bármilyen véleménnyel is legyünk a filmről, mindenképpen érdemes rászánni másfél órát, ugyanis az esszenciája példamutató lehet az életünkre nézve.

Jó szórakozást kívánok hozzá:

 

Szólj hozzá!

Címkék: motiváció

A bejegyzés trackback címe:

https://tippekestrukkok.blog.hu/api/trackback/id/tr534333335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása